måndag 6 december 2010

Tjenare vännerna mina!

Och välkommen till Bettinas och Julians reseblogg. Den 2.1.2011 kommer vi att åka på en jorden runt resa (lr egentligen bara halva jorden runt men iaf) och under resan kommer vi att försöka skriva blogg så ofta som möjligt för att hålla er alla nära o kära uppdaterade :) Vår reseplan e för tillfället ganska öppen men bottenplanen ser ut så här:

2.1 Helsinki-London-Bangkok
10.3 Singapore-Sydney
29.4 Cairns-Auckland
2.6 Auckland-Hongkong
5.6 Hongkong-Amsterdam-Helsinki

Jepp, ganska öppet som sagt men de e ju meningen! De sku vara hemskt om man sku ha en så fastslagen reseplan att om man yllättäen sku hitta en paradisö som man sku villa stanna på, sku man inte kunna de pga. den tighta tidtabellen. Under resan har vi planerat att utanför dessa destinationer även besöka Cambodja, Vietnam, mellersta Thailand, Malesien, Philippinerna, Indonesien och Fiji. I Aussina kommer vi att hyra en bil och köra upp östkusten. Vi har bokat de tre första nätterna på de säkra destinationerna, för att slippa släpa omkring på rinkan i hettan o perkla att varför man inte kunde ha bokat hotellet i förväg.

De sku vara super om nån av er sku komma och hälsa på oss under resan, så om ni ens ha lite tid/pengar över så tveka int utan kom o joina vårt äventyr!<3

1 kommentar: