torsdag 17 februari 2011

De sista dagarna pa Palawan

Den sista dagen pa El Nido tog vi det bara lugnt pa stranden och Julian besokte gymmet for sista gangen. Pa kvallen for vi ut och ata med Adrian och Karen och efter maten fortsatte vi till var favoritbar, bongcafeet! Vi spelade timpuri, kort, rokte bong och testade pa olika shottar och drinkar. Drinkarna hade jatte roliga namn men man mast nog medge att det var lite konstigt att bestalla en blowjob eller en orgasm :D Denna gang testade vi pa white russian shisha med jordgubbssmak. Den var god men man blev helt sjukt somnig av det. Kanske det var lika bra eftersom det blev en tidig morgon for oss nasta dag da vi skulle ta shuttle vanin ner till Puerto Princesa. En rolig kvall var det i alla fall! :)

Denna gang gick resan till Puerto Princesa bra. Vi startade da vi skulle och bilens ac fungerade och man fick ganska bra sovet. Najs! En komisk sak intraffade dock under turen, vi fick punktering :D Men var kusk var skicklig att byta dack sa det blev bara en 15 min paus pa farden. Vi traffade en annan finne pa shuttle vanin. Han var fran Kouvola och var en san junt att huhu! Han hade rest i fem veckor och tyckte det var skont att fara hem till Finland eftersom det ar sa tungt nar man maste dricka varje dag.. Jag var mycket stolt over mitt folk i denna stund kan jag beratta :D

Vi bestamde oss for att fara till samma hotell i Puerto Princesa (Casa Fuerte) for att vi digga det stallet och allt fungerade bra. Det var ljuvligt att se hur glada personalen var da de sag att vi kom tillbaka. Nagon discount fick vi anda inte, hehe! Vi var inne till stan en svang men annars sag vi bara pa leffor pa rummet. De e ganska sa skont att bara sloa ibland :) En liten van i form av en odla hjalpte julian att ata upp papayan idag pa morgonmalet. Forst lura den en stund under hanns kaffekopp men efter en stund krop den helt kallt upp pa hans taldrik och borjade slicka i sig av papayan! Ni far se bilder pa lillen inom kort!

2 kommentarer:

  1. Hej på er! tackar för kortet :) Det låter som ni har en kiva resa. MEN Röka bong? Vad är det riktigt för bonger ni röker? :O

    SvaraRadera
  2. Heheh! De e nog helt bara shisha bong, samma som vi har hemma! Sa du behover int vara orolig ;) Inga svampar eller gras har inte!

    SvaraRadera