torsdag 3 februari 2011

Party pa Koh Tao

Fiilisen var hog - Vi hade alla just fatt vart dykarcertifikat, wiii!! (Utom den ena franska flickan Karen, hon klarade int av att fa trycket i oronen jamnat sa hon maste avbryta kursen) En fran Crystal dive filmade oss pa baten och under vattnet nar vi dok och vi fick se filmen samma kvall i baren var. Den va sjukt rolig, konstigt var det att se sig sjalv pa film men tufft! Vi kopte dvd:n sa alla ni dar hemma skall ocksa fa njuta av den :)

Efter att ha sett filmen och druckit nagra drinkar for vi alla ut och ata. Carol och Campbel hade bestamt att fortsatta pa advanced dykarkursen sa de tog det lite lugnare. Nar vi hade atit borjade resten ocksa tveka med att komma vidare ut. Shelby kande sig sjuk, Karen orkade int.. Suck! Julian och jag hade sa bra fiilis att vi bestamde att fara i varje fall. Man hittar ju anda latt nya kaverin och dessutom sa va det ju var sista kvall pa Koh Tao. Vi hittade en myigt restaurang med live music som sag ut att vara popular, sa vi bestamde oss att bli dar. Vi satt oss ner och markte att paret i samma bord talade svenska - Perfekt!
Vi borjade tala med dem och de visade sig vara jatte trevliga. Lina och Mange hette de och kom fran en forort nara Stockholm. De hade varit pa Koh Tao i 4 dagar och skulle annu resa omkring nagra manader i Cambodja, Laos och Vietnam. Det var kinesikst nyar samma kvall (2.2.2011) sa vi fick se pa raketer pa starnden och beundra deras eldshow. Det var tufft! Julian och Mange fick testa pa att leka med elden, mange sprutade eld och Julian snurrade brinnande rep och pinnar runt sig. Lina och jag stod och tittade pa vara pojkvanner och undrade hur detta skulle sluta. Som tur gick allt bra, pojkarna blev endast sotiga i ansiktet ;)

Efter en stund bestamde vi oss for att fara vidare for att se nagot annat stalle ocksa. Vi hade hort att Lotus bar ar bra, sa vi gick dit. Baren var supercool! Det var en bambuhydda helt pa stranden med dj:n, dansgolv och goda drinkar. Det ar sa tufft nar det inte blir kallt till natten, man kan chilla ute i topp hela natten om man sa vill. Det blev alltsa en jatte lyckad kvall after all! Vi kommer sakert att traffa Lina och Mange i framtiden ocksa, de var sa bra typer!

Mindre roligt var det idag pa morgonen nar vi skull slapa rinkorna till baten for att fara vidare mot Kuala Lumpur. Tur att det inte var helt klar sol, da sku vi sakert ha dott :D Nu ar vi i Chumphon i Thailnad och vantar pa att nattaget skall ga. Om vi nu far en biljett sa att saga.. Tagstationens biljettforsaljningsprogram ar nere, har varit det i 5 timmar redan.. Mannen som saljer biljetter sa att taget ar jattefullt och att vi troligen inte far sitt brevid varandra. Vi som hade sett fram emot att fa en sovkabin bara for oss sjalva, dream on! Men saker och ting brukar nog ordna sig pa ett satt eller ett annat :) Vi ses i Kuala Lumpur eller pa Philippinerna!

2 kommentarer:

  1. Fina bilder o roliga texter! Keep up the good work! Synd att det syns nästan bara turister där, skulle vara roligt att veta hur lokalbefolkningarna är. Ni ser lyckliga ut, det är underbart att se :) Julian har fått ny frisyr, najs! Säkert bra då det är varmt o så :)
    Saknar er! Kram

    SvaraRadera
  2. Hihi, bra att de e roligt att lasa! Det e meningen ;) Ska fota lokalbefolkningen mer na vi far tillfalle men de ser nog ganska lika ut, glada och trevliga!

    Jo, julian provade pa frissa pa koh samui.. De ble int rikit va han hade tank sig men riktigt okej e de :)

    Saknar dej oxo!!<3

    SvaraRadera