tisdag 31 maj 2011

Long time no see Auckland

Det var kanske inte det smartaste beslutet att flyga in och ut fran Auckland (Vi maste ta fargan 2 ganger och aka fram och tillbaka) men det blev anda helt bra till slut eftersom vi akte ner langs vastkusten och upp langs ostkusten. Auckland har vi i alla fall sett, det kan man lugnt saga. Vi har nu sammanlagt varit har i 7 dagar och det ar helt max!! Fast det ar en stor stad sa finns har inte sa mycket att gora och jamfort med NZ andra stader har Auckland inte sa mycket att erbjuda. Kanske det skulle vara mer att gora har pa sommaren nar man kan gora utflukter till olika oar runt omkring.. Mycket mojligt! :)

Under de senaste 4 dagarna har vi lamnat tillbaka var kara Jucy bil, checkat in pa Nomads Fat Camel Hostel, atit fish n' chips, klattrat pa Harbour Bridge, sett Hangover 2 etc. Vart hostell ar riktigt sa kiva, man far en gratis middag och det ar typ ingen som bor pa samma vaning som vi. Manniskorna som bor pa hostellet ar ganska speciella sa vi har tillbringat storsta delen av tiden pa stan. Det ar helt otroligt sa mycket pengar man satter pa kaffe nar man gar pa stan, helt sjukt! Julian dricket i alla fall tva koppar per dag, man borde ju nastan ha en speciell budget for kaffe :DD

Pa mandagen gjorde vi som sagt Harbour Bridge climb och fick se pa nar 6 personer hoppade bungy fran den 45 m hoga bron. Det var tufft att folja med de forsta minuterna fore personerna skullle hoppa, alla betedde sig olkia! Vissa var helt i panik och tankte inte hoppa over huvudtaget medan andra var helt lugna och inte visade nagra tecken pa nervositet. Jag forsokte forestalla mig att sjalv hoppa men vet inte alls hur jag skulle reagera.. Jag skulle i alla fall skrika som en galning, om jag skulle fa till att hoppa det vill saga :D Men vi bestamde att vi nog skall hoppa men vi sparar det till nasta resa, man maste ju ha nagot att se fram emot ;) Respect till Benne och Dana som har hoppat!! Hur hogt var det igen?

Hangover 2 var helt sjuuuke bra, om ni tyckte om den forsta kommer ni att alska tvaan!! Filmen utspelar sig i Thailand, Bangkok och involverar en face tattoo, en drugdealer monkey och en om mojligt annu crazigare Alan :D

Fore vi flyger ivag mot Hongkong skall vi upp till Auckland Skytower och pa kvallen skall vi checka ut Ice baren vid hamnen.

See you in 5 days! Crazy shit, va de e snart!! :DD

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar